caladrius

imagen

QUÈ ÉS?

El Calàdrius era un ocell mitològic de l'època medieval que tenia propietats predictives. Quan hom volia saber si un malalt moriria o es guariria, posava l'ocell sobre el llit del pacient. Si l'ocell el mirava a la cara, es salvava tot absorbint la malaltia. Si tornava el cap i mirava cap a l'horitzó, aquella persona moriria sense cap remei.

QUI SOM?

Calàdrius som un quartet musical basat principalment en animacions d'època (cercaviles, ambientacions, acompanyament d'espectacles com teatre o dansa..) i que ocasionalment oferim concerts des d'una vesant més propera a la música folk que a la música antiga de conservatori, tot canviant l'instrumentació per d'altra de més suau.

El nostre repertori es centra en l'Edat Mitjana i el Renaixement. Interpretem danses com gigues, branles, estampides, allemandes,,... i tota mena de peces dels cançoners de l'època (Llibre vermell de Montserrat, Càntigas d'Alfonso X, etc.).

El grup barreja instruments de percussió orientals amb instruments de vent occidentals. Es tracta d'una proposta on les dues cultures es barregen i fusionen donant un so únic a l'espectacle.

Hi ha la possibilitat d'acompanyar-se d'una ballarina del ventre.

foto

 

inici    ·    presentació    ·    músics    ·    descàrregues    ·    galeria    ·    actuacions    ·    contacte

pello & flavie © 2009